Akció!

Csak 5 maradt készleten

VinAgora Borválogatás 2021

Kategória:
Évjárat: 2020

A borválogatás tartalma:

  • 2 palack Mindszentkállai Olaszrizling 2020 – VinAgora Nemzetközi Borverseny – ezüst
  • 1 palack Aszófői Chardonnay 2020 – VinAgora Nemzetközi Borverseny – arany
  • 1 palack Balatonfüredi Irsai Olivér 2020 – VinAgora Nemzetközi Borverseny – ezüst
  • 1 palack Aszófői Rajnai rizling 2020 – VinAgora Nemzetközi Borverseny – ezüst
  • 1 palack Balatonudvari Kékfrankos rozé 2020 – VinAgora Nemzetközi Borverseny – ezüst

Mindszentkállai Olaszrizling 2020

A mindszentkállai Szűcsoldal napsütötte lankáiról származó szőlő és a belőle készült bor jól reprezentálja a Káli-medence sokszínűségét. Zöldessárga színű tétel, melynek illatában dominál az ásványosság, de többször megpörgetve a pohárban mezei virágok illatát is felfedezhetjük.  Ízében megjelenik a keserű mandula és más olajos magvak is. Közepesen nagy testű, komplex bor játékos savakkal.

Aszófői Chardonnay 2020

Jellegzetes citrusos illat és íz világa kis vajassággal egészül ki. Savtartalma, testessége és alkoholtartalma kellemes harmóniát alkot.

Balatonfüredi Irsai Olivér 2020

Színe halvány zöldessárga. Intenzív illat, amely tobzódik a parfümös, virágos jegyekben. A korty is az illatnak megfelelő aromatikát hordozza. Könnyed, légies bor visszafogott,lágy savakkal. Ajánljuk gyümölcsös köretű ételekhez, baráti beszélgetésekhez.

Aszófői Rajnai rizling 2020

Aszófőn az öreghegyi dűlőben termett. Zöldes szalmasárga színű. Illatában rendkívül sokrétű, előbukkan a birs, barack, fehérvirágok. Az első kortynál érezhetjük a néhány gramm maradék cukrot, ami a határozott savkarakterrel tökéletes harmóniát alkot, eleganciát kölcsönözve a bornak. Tartalmas rajnai rizling gazdag ízvilággal.

Balatonudvari Kékfrankos rozé 2020

Megfelelő szüreti időpont, rövid ideig tartó héjonáztatás, majd a reduktív technológia szigorú betartása. Könnyed, lendületes rozé, gazdag gyümölcsös ízzel és illattal.

Egységár: 14700 Ft