Akció!

Csak 2 maradt készleten

Vörösbor válogatás

2 palack Balatonudvari Kékfrankos 2017

2 palack Aszófői Cabernet sauvignon 2016

1 palack Cabernet sauvignon Vörösmál 2017 – Carpe diem Selection

1 palack Kékfrankos Templom dűlő 2015 – Carpe diem Selection

Balatonudvari Kékfrankos 2015: Balatonudvariban termett. A fajta könnyedebb változata. Rubinvörös színű gyümölcsös íz világgal, némi fűszerességgel rendelkező bor. Megjelenik a meggy, a ribizli, mindez kellemes savakkal párosul. A bor az ászokhordós érlelés során válik szép kerekké.

Aszófői Cabernet sauvignon 2016: Aszófőn a vörösmáli dűlőben termett. Jellegzetesen fűszeres, zamatos tanninban gazdag bor. Fekete bogyós gyümölcsökre emlékeztető íz világgal. Hátszínből, vadakból készült ételekhez, fűszeres kemény sajtokhoz ajánljuk.

Cabernet sauvignon Vörösmál 2017 – Carpe diem Selection: Október végén szüretelt szőlőnkből egy igazi különlegességet kínálunk.  A hosszú ideig tartó héjonerjesztés hozzájárult a borban lévő tanninok megfelelő mennyiségéhez és rubinvörös szín kialakításához.  A fél évig tartó első és másodtöltésű barrique hordókban való érlelésnek nagy szerepe volt abban, hogy borunk igazán kerekké váljon. Jellegzetesen fűszeres, zamatos, illatában és ízében jól felismerhető a fekete ribizli és az erdei szeder, de a megfelelő hordóhasználatból származó vaníliás, csokoládés jegyek is megjelennek. Fogyasztási hőmérséklet: 14-16°C. Ajánljuk nagyvadakból és marhahúsból készült ételekhez.

Kékfrankos Templom dűlő 2015 – Carpe diem Selection: Az ezerarcú fajta közepes testű változata. Az öreg tőkéken termett alapanyag esetében nagy gonddal választottuk meg a szüreti időpontot.  A hosszú ideig tartó héjonáztatás kézi csömöszöléssel egészült ki. Ezután hat hónapig érleltük 500 l-es ászokhordókban. Az aszalt gyümölcsös jegyek leheletnyi fűszerességgel egészülnek ki. A harmonikus savak és kellemes tanninok is hozzájárulnak a fogyasztási élményhez.

 

 

 

Egységár: 14400 Ft 13000 Ft