Akció!

Elfogyott

Prémium borválogatás 3-as fadobozban

1 palack Juhfark 2017

1 palack Olasz rizling Öreghegy 2015

1 palack Kékfrankos Templom dűlő 2015

Juhfark 2017:  Képes bemutatni a termőtáj sajátosságait.  Illata finom, diszkrét, kissé minerális. Ízében rendkívül zamatgazdag, határozott, de harmonikus savkarakterrel bír. Lendületes savai tovább frissítik a kortyot. Ajánljuk halakhoz, grillen vagy roston sült húsokhoz.

Olasz rizling Öreghegy 2015: Az öreghegyi dűlő meredekebb részén lévő területen 40 éves tőkéinkről  évről évre kiváló minőségű, jól beérett alapanyagot tudunk szüretelni. A reduktív módon elkészített alapbor ászokhordós érleléssel egészül ki, így gazdagítva új aromákkal a bort. Illatában a gyümölcsösség dominál hordós illatjegyekkel kiegészülve.  A kellően nagy test kerek savakkal párosul, ízében előbukkan a keserű mandula és a hordóból származó vanília is, nagy élményt nyújtva a fogyasztóknak. Ünnepi alkalmak kiváló kísérője lehet.

Kékfrankos Templom dűlő 2015: Az ezerarcú fajta közepes testű változata. Az öreg tőkéken termett alapanyag esetében nagy gonddal választottuk meg a szüreti időpontot.  A hosszú ideig tartó héjonáztatás kézi csömöszöléssel egészült ki. Ezután hat hónapig érleltük 500 l-es ászokhordókban. Az aszalt gyümölcsös jegyek leheletnyi fűszerességgel egészülnek ki. A harmonikus savak és kellemes tanninok is hozzájárulnak a fogyasztási élményhez.

Egységár: 10300 Ft 9600 Ft