Akció!

Csak 5 maradt készleten

2022-es év „legdíjazotabb borai” borválogatás faládában (6db)

1 palack Aszófői Olaszrizling 2021

Decanter World Wine Awards – ezüstérem

Aszófőn az öreghegyi és vörösmáli dűlőben termett alapanyagot együtt dolgoztuk fel. A belőle készült bor zöldessárga színű, illatában citrusos és vegetális jegyek dominálnak.  Telt íze kellemes savakkal egészül ki.

1 palack Örvényesi Juhfark 2021

Berliner Wine Trophy – aranyérem

Képes bemutatni a termőtáj sajátosságait.  Illata finom, diszkrét, gyümölcsös. Ízében rendkívül zamatgazdag, határozott, de harmonikus savkarakterrel bír. Ajánljuk halakhoz, grillen vagy roston sült húsokhoz.

1 palack Aszófői Rajnai rizling 2021

VinAgora Nemzetközi Borverseny – ezüstérem

Aszófőn az öreghegyi dűlőben termett. Zöldes szalmasárga színű. Illatában rendkívül sokrétű, előbukkan a birs, barack, fehérvirágok. Az első kortynál érezhetjük a néhány gramm maradék cukrot, ami a határozott savkarakterrel tökéletes harmóniát alkot, eleganciát kölcsönözve a bornak. Tartalmas rajnai rizling gazdag ízvilággal.

1 palack Örvényesi Juhfark Battonage 2020

Berliner Wine Trophy – aranyérem

A bor magában hordozza a fajtából származó gyümölcsösséget, amelyet gazdagít a battonage technológia által kialakított teltség és krémesség. Az eljárás lényege, hogy a finomseprőn érlelt bort időről időre felkevertük az 500 literes tölgyfahordóban. Színe aranysárga, Illatában és ízében megjelennek az érett sárga húsú gyümölcsök is hordós jegyekkel gazdagítva.  Közepes intenzitás, finoman összeérett utóízzel. Sült húsokhoz, tésztaételekhez, tenger gyümölcseihez ajánljuk.

1 palack Aszófői Olaszrizling Vörösmál 2020

VinAgora Nemzetközi Borverseny – aranyérem „Legjobb Magyar Olaszrizling”

Jól beérett alapanyagunkat kíméletesen dolgoztuk fel,  majd néhány hónapig 500 l-es tölgyfa hordóban érleltük. Nagy potenciállal rendelkező termőhelybor. Gazdag beltartalommal bír, amit a benne lévő néhány gramm maradék cukor tesz még harmonikusabbá.

1 palack Aszófői Chardonnay Battonage 2020

Berliner Wine Trophy – aranyérem

A bor magában hordozza a fajtából származó gyümölcsösséget, amelyet gazdagít a battonage technológia által kialakított teltség és krémesség. Az eljárás lényege, hogy a finomseprőn érlelt bort időről időre felkevertük az 500 literes tölgyfahordóban. Színe aranysárga, Illatában és ízében megjelennek az érett sárga húsú gyümölcsök is hordós jegyekkel gazdagítva.  Közepes intenzitás, finoman összeérett utóízzel. Sült húsokhoz, tésztaételekhez, tenger gyümölcseihez ajánljuk.

 

 

Az aranyszínű masni csak illusztráció, nem képezi a csomag részét.

Egységár: 27500 Ft

(36667 Ft/l)
Áraink bruttó árak

23000 Ft összrendelés felett ingyenes kiszállítás!

Érdekelhetnek még…