Akció!

Csak 5 maradt készleten

Carpe diem vörösborok 2-es fadobozban

1 palack Balatonudvari Kékfrankos Templom 2017

Az ezerarcú fajta közepes testű változata. Az öreg tőkéken termett alapanyag esetében nagy gonddal választottuk meg a szüreti időpontot.  A hosszú ideig tartó héjonáztatás kézi csömöszöléssel egészült ki. Ezután hat hónapig érleltük 500 l-es ászokhordókban. Az aszalt gyümölcsös jegyek leheletnyi fűszerességgel egészülnek ki. A harmonikus savak és kellemes tanninok is hozzájárulnak a fogyasztási élményhez.

1 palack Aszófői Cabernet sauvignon Vörösmál 2017

Október végén szüretelt szőlőnkből egy igazi különlegességet kínálunk.  A hosszú ideig tartó héjonerjesztés hozzájárult a borban lévő tanninok megfelelő mennyiségéhez és rubinvörös szín kialakításához.  A fél évig tartó első és másodtöltésű barrique hordókban való érlelésnek nagy szerepe volt abban, hogy borunk igazán kerekké váljon. Jellegzetesen fűszeres, zamatos, illatában és ízében jól felismerhető a fekete ribizli és az erdei szeder, de a megfelelő hordóhasználatból származó vaníliás, csokoládés jegyek is megjelennek. Fogyasztási hőmérséklet: 14-16°C. Ajánljuk nagyvadakból és marhahúsból készült ételekhez.

Az aranyszínű masni csak illusztráció, nem képezi a csomag részét.

Egységár: 8000 Ft