Akció!

Készleten

Carpe diem borválogatás

2 palack Olasz rizling Vörösmál 2018

2 palack  Chardonnay Battonage 2016

2 palack Cabernet sauvignon Vörösmál 2017

Olasz rizling Vörösmál 2018: Jól beérett alapanyag, spontán erjedés, majd néhány hónapig tartó kisfahordós érlelés. Nagy potenciállal rendelkező termőhelybor. Gazdag beltartalommal bír, amit a benne lévő néhány gramm maradék cukor tesz még harmonikusabbá.

Chardonnay Battonage 2016: A bor magában hordozza a fajtából származó gyümölcsösséget, amelyet gazdagít a battonage technológia által kialakított teltség és krémesség. Az eljárás lényege, hogy a finomseprőn érlelt bort időről időre felkevertük az 500 literes tölgyfahordóban. Színe aranysárga, Illatában és ízében megjelennek az érett sárga húsú gyümölcsök is hordós jegyekkel gazdagítva.  Közepes intenzitás, finoman összeérett utóízzel. Sült húsokhoz, tésztaételekhez, tenger gyümölcseihez ajánljuk.

Cabernet sauvignon Vörösmál 2017: Október végén szüretelt szőlőnkből egy igazi különlegességet kínálunk.  A hosszú ideig tartó héjonerjesztés hozzájárult a borban lévő tanninok megfelelő mennyiségéhez és rubinvörös szín kialakításához.  A fél évig tartó első és másodtöltésű barrique hordókban való érlelésnek nagy szerepe volt abban, hogy borunk igazán kerekké váljon. Jellegzetesen fűszeres, zamatos, illatában és ízében jól felismerhető a fekete ribizli és az erdei szeder, de a megfelelő hordóhasználatból származó vaníliás, csokoládés jegyek is megjelennek. Fogyasztási hőmérséklet: 14-16°C. Ajánljuk nagyvadakból és marhahúsból készült ételekhez.

Egységár: 20200 Ft 18000 Ft