Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által honlapunkon számunkra megadott adatokat  a www.fodorvin.hu kizárólag a megrendelés teljesítése, illetve a rendelési feltételek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítését szolgálja (pl.:futárszolgálat, aki a kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, harmadik fél számára továbbadni és tárolni sem), vagy ha az adatok átadását törvényi kötelezettség terheli. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.
Az általános adatvédelmi rendelet (GDPR), az Európai Unió tagállamaiban érvényes adatvédelmi jogszabályok és az adatvédelemre vonatkozó egyéb rendelkezések tekintetében az adatkezelő:

Az adatkezelő adatai

Név: Fodorvin Családi Pincészet, Fodor Gyula ev.

Székhely: 8241 Aszófő, Hunyadi utca 9.

Levelezési cím, panaszkezelés: 8241 Aszófő, Hunyadi utca 9.

E-mail: info@fodorvin.hu

Telefonszám: +36 87/445-027

Weboldal: www. https://fodorvin.hu

Tárhelyszolgáltató:

Név: Bluedesign

Székhely: Balatonfüred, Arácsi út 9, 8230

E-mail cím: info@bluedesign.hu

Melyek azok a személyes adatok, amiket gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket

  • név,
  • szállítási cím,
  • számlázási cím,
  • e-mail cím,
  • telefonszám.

Adatkezelés

Az Adatkezelő az 2011. évi CXII. törvény . 5. § (1) bekezdés a) és b) pontjai szerint az Érintett hozzájárulása, illetve jogszabály szerinti kötelező adatkezelés alapján, valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete – továbbiakban: GDPR – 6. cikk (1) bek. a)-c) pontjai alapján, az alább felsorolt célok érdekében kezeli az Érintett előbbi személyes adatait.

A fenti személyes adatokat az Adatkezelő annak érdekében gyűjti be és kezeli, hogy az Érintett számára terméket értékesítsen a www.fodorvin.hu weboldalon, és azt futárszolgálat segítségével eljutassa, valamint teljesítse számlaadási kötelezettségét.

Online bankkártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Sütik, Cookie-k

A cookie-k használatával kapcsolatos tájékoztatás

Mi az a cookie?
Az Adatkezelő a honlap látogatása során úgynevezett cookie-kat (sütiket) használ. A cookie betűből és számokból álló információcsomag, amit honlapunk az Ön böngészőjének küld el azzal a céllal, hogy elmentse bizonyos beállításait, megkönnyítse a honlapunk használatát és közreműködik abban, hogy néhány releváns, statisztikai jellegű információt gyűjtsünk a látogatóinkról.

A cookie-k (sütik) egy része nem tartalmaz személyes információkat, és nem alkalmas az egyéni felhasználó azonosítására, egy részük azonban olyan egyéni azonosítót tartalmaz – egy titkos, véletlenül generált számsort – amelyet az Ön eszköze tárol, ezzel az Ön azonosíthatóságát is biztosítja. Az egyes cookie-k (sütik) működési időtartamát az egyes cookie-k (sütik) vonatkozó leírása tartalmazza.

A cookie-k jogszabályi háttere és jogalapja:

Az adatkezelés jogalapja a Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja alapján az Ön hozzájárulása.

Google Analytics cookie: A Google Analytics a Google elemző eszköze, amely abban segít a weboldalak és alkalmazások tulajdonosainak, hogy pontosabb képet kapjanak látogatóik tevékenységeiről. A szolgáltatás cookie-kat használhat, hogy információkat gyűjtsön és jelentést készítsen a weboldal használatára vonatkozó statisztikai adatokból anélkül, hogy egyénileg azonosítaná a látogatókat a Google számára. A Google Analytics által használt fő cookie a „__ga” cookie. A webhelyhasználati statisztikai adatokból készülő jelentések mellett a Google Analytics – az előbbiekben ismertetett néhány hirdetési cookie-val együtt – felhasználható arra is, hogy relevánsabb hirdetéseket jelenítsünk meg a Google-termékekben (például a Google Keresésben) és szerte az interneten.

A Barion Pixel a Szolgáltató által fejlesztett és üzemeltetett cookie, amely a Szolgáltató részére, mint adatkezelő részére végez közvetlenül adatgyűjtést és adattovábbítást. A Barion Pixel Weboldalon történő implementációjával a Kereskedő, mint a Weboldal üzemeltetője a Barion Pixel cookie Weboldal látogató eszközén történő elhelyezésében működik közre. Ennek során a Kereskedő személyes adatkezelést nem végez, személyes adat a tudomására nem jut.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.